DEZE MENSEN DIENEN GEHOLPEN TE WORDEN. HELPT U MEE?

Het gaat om mensen die een tia, hersenbloeding, zware hersenschudding, ongeval, beroerte of een burn-out hebben gehad en die daar niet (volledig) van hersteld zijn. Iedereen kent wel iemand vanuit zijn of haar familie of kennissenkring die daar mee te maken heeft gehad. Sommigen kunnen hun werk of opleiding niet meer doen en zitten daardoor soms al jaren thuis omdat ze kampen met de volgende klachten:

 • Concentratieproblemen
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid
 • Versneld prikkelbaar
 • Problemen met prikkelverwerking
 • Vergeetachtigheid
 • Minder flexibel zijn
 • Minder goed kunnen schakelen
 • Minder overzicht hebben
 • Minder ruimtelijk inzicht hebben
 • Problemen met autorijden
 • Minder zeker zijn in het verkeer
 • Minder goed kunnen begrijpend lezen
 • Minder lang kunnen lezen

ER IS EEN OPLOSSING

Laat hen weten dat er een oplossing bestaat voor al deze klachten, mits er geen aantoonbare hersenbeschadiging is ontstaan. Het zit namelijk zo: Een ongeval, tia, hersenbloeding, beroerte, zware hersenschudding of burn-out verstoort in bijna alle gevallen de werking van het visueel-motorische systeem in de hersenen. Dit systeem is verantwoordelijk voor het opnemen en verwerken van informatie. Bij hen is de opname en verwerking geblokkeerd geraakt en veroorzaakt dus die klachten.

WAAROM WEET DAT NIEMAND?

Dat komt omdat artsen en revalidatieklinieken niet of nauwelijks kijken naar het visueel-motorische systeem. Zij kijken vooral naar hersengebieden die verantwoordelijk zijn voor spraak en beweging. Ook belangrijk, maar verklaart niet alle klachten. Met Visueel-Motorische Training zijn deze klachten aan te pakken. Meer weten kijk op: https://abreflex.nl/revalidatie-training/ of bel 06-54790867.

GEEF ZE NIEUWE HOOP MET DE KERST

Ken je iemand met bovenstaande klachten? Laat hen dan weten dat er wat aan te doen is en dat er een gratis Visueel-Motorisch Onderzoek mogelijk is in de hele maand januari (2020). Dit onderzoek moet uitwijzen in hoeverre het visueel-motorische systeem uit balans is geraakt. Wel even bellen voor een afspraak.